Afprøvede produkter fra Ilovebeautyboksen

Som tidligere lovet kommer der her min mening om de produkter der var i Ilovebeautyboksen. Jeg har ikke fået afprøvet dem alle endnu, men her er min mening om dem jeg har.

produkter

Billedet viser dem jeg har brugt nok gange til at komme med min mening om dem.

Håndcremen fra Balance me har fået mange gode anmeldelser rundt omkring på nettet, så jeg var spændt på at afprøve den.

 • Duft: Cremen har en stærk citrus agtig duft, hvilket jeg ikke bryder mig om. Men efter lidt tid på huden ændrer duften sig og bliver mere lavendel agtig synes jeg. Hvilket jeg absolut foretrækker.
 • Konsistens: Den er tyk, hvilket er et plus for mig. Jeg brugte den om natten og der foretrækker jeg tykke cremer.
 • Resultat: Jeg må indrømme at jeg ikke så en kæmpe forandring. Mine hænder blev da ikke tørrere, men følte måske heller ikke at de blev super gennemfugtede.
 • Vil jeg købe den igen: Muligvis ja. Håndcremen ligger i den lidt dyre ende efter min mening, derfor vil jeg nok afprøve andre og måske lidt billigere alternativer. Men jeg vil ikke udelukke at jeg kunne finde på at give den en chance til.

Weleda Skin Food cremen er jo lidt af et kult produkt hos mange makeup artister.

 • Duft: Meget stærk citrus. Jeg bryder mig ikke om den, den forsvinder heldigvis lidt efter lidt når den er på huden. Men ville klart foretrække en anden duft eller bare en helt uden duft. Den er alt for stærk til mig, men hver sin smag.
 • Konsistens: I forhold til hvor fugtede den faktisk er, så er cremen ikke så tyk, og nem at fordele. Den har en lidt olie agtig overflade, som den beholder i rigtig lag tid. Faktisk ville jeg ikke kunne lægge makeup oven på den, men nu er jeg heller ikke prof 😉
 • Resultat: Der står den er til tør hud, og det hjælper den absolut på! Jeg havde nogle tørre pletter i ansigtet som bare ikke ville forsvinde med alm. creme. Men efter at par tykke lag af denne, forsvandt de.
 • Vil jeg købe den igen: ja! Cremen kan klart anbefales hvis man leder efter en super fugtende all round creme. Duften kan man så småt vænne sig til, for cremen virker.

Jurlique Herbal Recovery Antioxidant Face Oil

 • Duft: Ja men kan ikke beskrive den, udover den er lidt bitter.
 • Konsistens: Ja det er jo en olie så det siger meget. Dog synes jeg dog den er lidt tør i det. Bagpå står der 2-3 dråber til hele ansigtet – det var altså ikke noget for mig. Derfor besluttede jeg mig for at putte et par dråber i min natcreme. Det virkede bedre for mig.
 • Resultat: Den fugtede min tørre hud. Desværre fik jeg en masse små knopper i ansigtet, ikke bumser for de var ikke betændte. Brugte den en lille uge, så kom knopperne. Stoppede mit brug, og nu er de væk. Jeg overvejer dog at give den en chance til, men så ikke bruge den hver aften, men blot et par gange om ugen og se om det fungerer bedre.
 • Vil jeg købe den igen: Det kommer lidt an på om jeg får knopper igen. Gør jeg det, må jeg nok indse at min hud bare ikke vil acceptere denne olie, og se mig om efter noget andet. Jurlique laver heldigvis også andre olier som jeg sagtens kunne finde på at prøve.

 

Advertisement

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s