Ilovebeauty boksen

Skønne Charlotte Torpegaard har udgivet endnu en lækker beautyboks, og jeg var heldig nok til at være blandt de 100 der fik fingre i en. De er nemlig limited edition, 100 stk hver gang. De koster 299 pr stk (+fragt) og er fyldt med lækre sager specielt udvalgt af Charlotte.

Jeg vil her beskrive boksen og dens indhold. En egentlig anmeldelse af de forskellige produkter kommer senere.

Denne boks tema er Full Face & Body Spa. Boksen indeholder altså en masse skønne sager som ligger op til en lille spa og luksus dag i dit helt eget hjem. Hvem ville elske det? Så snart jeg fik mailen om at boksen var lanceret, skyndte jeg mig over på Charlottes youtube kanal hvor hun præsenterer alle produkter. Jeg var solgt.

Charlotte forstår virkelig at gøre bare det at åbne boksen til en fantastisk oplevelse! Jeg er dybt imponeret over alle de detaljer der er kælet for – i toppen af papkassen den ankom i (som også var foret for at sikre den var intakt ved ankomst) lå et lille kort med en personlig hilsen fra Charlotte. Smukt.

Derefter åbnede jeg selve boksen – som også er flot og jeg absolut vil gemme! Under et lag silkepapir, lå der en folder med en beskrivelse af alle produkter samt en liste over hvor produkterne kan købes, såfremt man får opbrugt sin boks og må eje produktet igen.

Ilovebeautyboks

Her er alt indholdet vist. Boksen indeholder både prøver men også full sizes (altså den almindelige størrelse man ville købe i butikkerne)

 • Biotherm Skin Best Wonder Mud, 20ml -> ny ansigtsmaske med raul-ler som skulle virke både dybderensende, opfriskende samt mindske synligheden af dine porer.
 • Rodical Dragon’s Blood Eye Mask, et sæt -> en øjenmaske som ikke er en creme men derimod en sheetmaske, altså små stykker “papir” med produktet på, som du placerer under øjene. Den skulle mindste hævede øjne og mørke rande samt tilføre en masse fugt.
 • Jurlique Antioxidant Face Oil, 10 ml -> meget omtalt ansigtsolie, netop olier til ansigtet er hot, det samme gælder antioxindanter på huden, så dette må være et perfekt match. Den skulle virke mod de første linjer, give en fantastisk glød samtidigt med at den beskytter mod forurening. Den kan både bruges under din dag/natcreme eller, som Charlotte anbefaler, bruges til en ansigtsmassage.
 • Purely Professional leave-in Treatment, 10 ml  -> en leave-in hårlur som kan bruges i både vådt og tørt hår, den behøves ikke skylles ud. Tilgengæld skulle den give glans og næring.
 • Kure Bazar The Natural Pedicure Ritual, et par sokker + en neglefil + en træpind til neglebåndene -> et par plastik sokker med creme i, som masseres ind i huden. Lad dem sidde på i 15 min, hvorefter du kan file neglene og ordne dine neglebånd. Den skulle give lækre bløde fødder.
 • Juhldal Face & Body Oil, 50 ml -> igen olie er et hit når det kommer hudpleje for tiden. Det gælder også til kroppen. Dette er en 100% ren abrikoskerneolie. Olien er lidt af en multi olie, den kan bruges til at fjerne makeup, til massage, til ansigtet, til kroppen og som badeolie. Der er altså muligheder nok. Den indeholder E-vaitamin, og lover at bevare hudens spændstighed og fugt. Olien er duftfri.
 • John Masters Blood Orange & Vanilla Body Milk, 30 ml -> en økologisk bodymilk som Charlotte anbefaler du bruger oven på olien.
 • Weleda Skin Food, 30 ml (full size) -> en klassiker til tør hud. Den anbefales især til ekstra tørre steder som albuer, hænder, fødder mm. Men kan såmænd bruges hvor du vil.
 • CND RescueRxx og Solar oil 2×3,7 ml -> en neglekur og en neglebåndsolie. et anbefales at den bruges dagligt i op til fire uger for at få det ønskede resultat, nemlig stærkere negle og flotte neglebånd.
 • Balance Me Supermoisturising Hand Creme, 30 ml -> en økologisk håndcreme som lover at gøre selv de tørreste hænder bløde igen.

som ekstra luksus til spa dagen indeholder boksen også

 • Seed & Bean Organic Extra Dark Chocolate Pumpkin Seeds & Hemp Oil, 85g (full size) -> en økologisk fairtrade mørk chokolade med 72% kakao, altså den sunde slags. Indholdet af hampeolie og græskarkerner skulle give et ekstra boost til huden.
 • Clipper Love Me Truly Tea, 2 breve -> Charlotte er vild med denne økologiske te, som indeholder kanel, kardemomme, kløver og ingefær

20160203_121821

Nogle af produkterne har jeg hørt om før, og dette billede viser de produkter som jeg glæder mig ekstra meget til at afprøve.

20160203_122700

Jeg ser frem til at afprøve alle disse lækre produkter og give en anmeldelse af dem.

Advertisement

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s